IMG_8718.JPG

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

In Rabat, rijd ik, de afgelopen week steeds, op elke rit vergezeld door mijn neefje. Een jongetje uit Amsterdam. het zoontje van mijn zus, mijn zusje. Zusjes. Dat is de hele week. Daar gaat het over. Het neefje, mijn jongste neefje is de fraaie schakel tussen alle zusjes. Mijn dochters, zijn nichtjes, zijn moeder, mijn zusje en zijn zusje, mijn zus' haar dochter. De blauwe lucht van Rabat vergezelt ons tijdens al onze tochten door de stad. We ontdekken samen de stad waar ik, sinds ruim twee jaar woon. Het brengt vele herinneringen terug. Een reis, een plek, een herinnering en een gevoel. Een beleving van een oord waar je bent omdat de één er woont, de ander komt, voor vakantie en om samen te zijn. Dit is het verhaal van twee zusjes.

Tennis en kif