IMG_8718.JPG

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

Ontmoetingen

'Genoeg energie om een halve stad van licht en warmte te voorzien'. 'Het lijkt wel of je twee personen bent in een'. 'Meisjes die kracht en energie uitstralen, leidinggevende persoonlijkheden voor nu en de toekomst'. 'Gelukkig om met je dochters te kunnen werken'. 'Wij hebben allebei een goede baan, en jullie?' 'Veel wandelgangen'. 'Financieel onafhankelijk en precies doen wat je wilt'. 'De prive scholen, waar je veel voor moet betalen zijn veel minder goed dan de school met eenzelfde curriculum die gratis is'. 'Heb je het helemaal gehad met Marokko?'. 'Wordt het een druk weekend'?'Wandeling gemaakt in de Hoge Atlas'. 'Ik wil een nieuwe taal leren, eigenlijk twee'. 'Ik had naar Londen gekund, maar ik ga dat weekend naar Tunis'. 'Zeg maar dat ik nog steeds negen ben, ik wil helemaal geen tien worden.' 'Blijf je hetzelfde aan me zeggen? me vasthouden?' 'Toen ik het eten aan hem gaf, glinsterden zijn ogen'. 'Het zou mooi zijn als Europeanen en Amerikanen de deuren voor verkeer van mensen tussen beide continenten zouden openen.''In maart wordt de baby geboren.' 'Ze is intelligent, ze heeft er over nagedacht, haar morfologie is niet goed genoeg voor klassieke dans, dat heeft ze zich nu in haar hoofd gezet'. 'Vrede is als een aantal dingen anders is'. 'Ik kan een alcohol vrije borrel organiseren'. 'Nee hij zei, als je er aan begint dan moet je het hele jaar meedoen.' 'Hij hoeft niet meer naar het ziekenhuis, hij kan nu thuis chemo pillen slikken'. 'Eerst wilde ik wel naar Italie, toen zeiden ze, je kan daar goed weken en geld krijgen, nu wil ik niet meer. Het is daar moeilijker dan in Marokko'. 'Ze zijn zo zelfstandig, autonoom, wij kijken steeds meer vanaf de zijlijn toe. Ze spelen voetbal, piano en dansen.' 'Het is daar geweldig: meren, parken, buiten, natuur, cultuur, kunst, de werkomstandigheden zijn heel goed vandaag'. ' Soms komt een moment dat je denkt, dit is een ommekeer, nu wordt alles anders, dat is nu zo. Dat heb ik hem ook al gezegd'. 'Hier staan onze huizen, hier moeten we blijven, in onze woningen is het warm'. 'Wat doe je met al die foto's?'. 'De volgende keer is op een begravenis'. 'Ik neem hem mee naar Amerika om hem te testen. Als blijkt dat hij daar beter af is in het onderwijs, dan gaan we terug'. 'Geweldig aangrijpend boek dat van Clezio, de woestijn.' 'Krijgen we een hond?'. 'Dat moet je niet zeggen, dan voelt ze zich schuldig'. 'Je gaat toch een baan zoeken?' 'Ik heb alles bedacht'. 'Je bent rustiger geworden. Zo volwassen, zo verstandig'.

Gestolen moment