IMG_8718.JPG

Hi.

Welcome to my blog. I document my adventures in travel, style, and food. Hope you have a nice stay!

De binnenspiegel van de auto is een geheime camera. Het beeld loopt door. De straat achter mij via de spiegel op mijn netvlies. Ik filter de beelden, dat is gemakkelijk, ik stuur mijn blik de weg op en spiegel niet. Een meisje op de achterbank leunt voorover, ze legt haar hoofd op de schouder van de vrouw achter het stuur. Haar moeder kijkt schijnt naar het meisje. En lacht terug. Ze praat, ik zie haar lippen bewegen, het meisje schuift nog iets verder naar voren en kust de moeder op haar wang. De lippen van de vrouw bewegen opnieuw en het meisje geeft haar nog een kus. De zwarte krullen draaien als linten om het kinderhoofd, ze lacht en gooit haar hoofd naar achteren. Geen gordel, lekker los op de achterbank, zo zaten wij vroeger ook in de auto. Hier is dat nog steeds zo.